Biografia

Sóc terrassenc des del 1974 i vaig néixer a Motos, Guadalajara, el 4 de setembre de 1957. Estic casat, tinc dos fills i dos néts. Així és com em defineixo: marit, pare, avi i mestre. Aquestes són les quatre coses més importants en la meva vida, a més del compromís amb la nostra ciutat.

Sóc llicenciat en Magisteri i en Geografia i Història per l’UAB i he estat durant molts anys professor i director de l’escola pública «Pere Viver». He estat també vinculat a entitats veïnals i esportives, com el Club Natació Terrassa, i he participat en organismes i xarxes del món educatiu.

A les eleccions municipals del 2007 vaig formar part, com a independent, de la llista que encapçalava Pere Navarro. Quatre anys després, el 2011, vaig ser el número dos de la candidatura, ja com a militant del PSC, on amb el temps vaig acabar esdevenint el Primer Secretari de l’Agrupació Local de Terrassa. A les eleccions del 2015 vaig tornar a ser candidat, dintre de la llista liderada per Jordi Ballart. Com a regidor i tinent d’alcalde, he ocupat diversos llocs de responsabilitat política a l’Ajuntament de Terrassa: Esports, Serveis a les Persones, Serveis Generals, Hisenda, Govern Obert, Aigua, Universitats…

El novembre de 2017, gairebé deu anys després d’entrar com a regidor a l’Ajuntament, vaig ser investit alcalde de Terrassa, com a candidat de la llista més votada.

Anuncis

Alcalde de Terrassa

%d bloggers like this: