Més de 100 dies mirant endavant

Façana

Fa una mica més de cent dies que vaig ser investit com a Alcalde de Terrassa. Els primers «cent dies» són una vella tradició en política: permeten aturar-se un instant, mirar enrere i fer balanç.

Han estat cent dies molt, molt intensos. Amb moments difícils, és innegable, però sobretot amb molta il·lusió, molts projectes i moltes ganes de treballar per la ciutat. Des del primer moment vaig anunciar que lideraria un projecte de progrés, obert al diàleg, i que el primer de tot era Terrassa. Vaig dir que des del Govern Municipal faríem política de ciutat, política de progrés, centrada en Terrassa i molt compromesa amb el lideratge com a tercera ciutat de Catalunya, i així ha estat.

El primer pas va ser forjar un nou Govern Municipal, amb homes i dones que tenen un gran sentit de la responsabilitat, que estan disposats i disposades a donar-ho tot per la ciutat. Tots ells i elles s’han compromès a complir amb seriositat i rigor el Pla de Mandat 2015-2019, així com els objectius i el projecte polític que ens hem fixat i que respòn al suport majoritari dels terrassencs i terrassenques a les darreres eleccions municipals.

Estic convençut que Terrassa té un molt bon Govern Municipal, tot i que sé perfectament que ho haurem de demostrar dia a dia. I ho farem.

El nostre compromís és generar confiança i estabilitat, governar amb honestedat i transparència, així com ser capaços de reconèixer els errors quan calgui, per corregir les coses que no van com haurien d’anar, per estar molt al damunt del dia a dia, però pensant també a mig i llarg termini en el futur de la nostra ciutat. Travessem un moment històric molt difícil al nostre país, enmig de retrocessos socials molt preocupants, i la nostra prioritat, més que mai, és treballar per a Terrassa amb serenitat, diàleg i fermesa.

Aquest és el meu balanç personal dels primers cent dies com a alcalde, des del 16 de novembre del 2017. Cent dies que, des del primer minut, he viscut mirant cap endavant i amb una prioritat claríssima: Terrassa, els terrassencs i les terrassenques.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s